STationsstraat 23, 3851 NA Ermelo

 TELEfoon: 0341 - 551747

Stichting Kontaanoo

Kontaanoo stelt zich ten doel kinderen naar school laten gaan in een gezonde en veilige omgeving op weg naar een betere toekomst.Zij wil verschil maken door kleinschalige projecten te steunen op verschillende gebieden.
Inmiddels gaan er ongeveer 30 kinderen naar school. De kinderen gaan naar school in een veilige omgeving. Kontaanoo maakt dit mogelijk door bij verschillende scholen de schoolpleinen op te knappen en speelmateriaal te realiseren. Daarnaast wordt onderwijsondersteunend materiaal gestuurd.
In het dorp Madina Alaghie bouwen ze een watertoren. De kinderen en hun families kunnen dagelijks schoon drinkwater halen bij verschillende tappunten in het dorp. Op deze manier kunnen de kinderen gezond naar school.

Producten
Kontaanoo heeft een groot assortiment van handgemaakte producten. U kunt daarbij denken aan houtsnijwerk, sleutelhangers, tassen, kinderkleding enz. Wij nodigen u van harte uit om onze expositie te komen bewonderen. Naast onze vaste expositie zullen we aanwezig zijn op een speciale actiedag. Houdt onze website in de gaten. U kunt daarbij denken aan workshops en een ontmoeting met een echte Gambiaan.

www.kontaanoo.nl