STationsstraat 23, 3851 NA Ermelo

 TELEfoon: 0341 - 551747


Geschenkpakketten bij de Wereldwinkel in Ermelo


Als U MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD wilt ondernemen helpen wij U graag om uw relatiegeschenken samen te stellen. Onze Wereldwinkel biedt een ruime keuze uit waardevolle geschenken uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De producten zijn allemaal ambachtelijk en met grote zorg vervaardigd. De producenten kunnen dankzij uw aankoop investeren in het verbeteren van hun leef- en werkomstandigheden.

Met een geschenk uit de Wereldwinkel verrast u uw medewerkers of relaties op een originele wijze. Tweezijdig is het dubbele plezier dat het kopen van onze producten kan geven: enerzijds het ondersteunen van een goed doel en anderzijds iets waardevols kopen voor uw medewerkers en relaties.

In onze Wereldwinkel vindt u een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Levensmiddelen zoals koffie, thee, honing, suiker, rijst, chocolade, sauzen en wijn. Met name onze nieuwe Cerro Azul food lijn biedt nog meer mogelijkheden voor fair trade producten. Cadeau- en gebruiksartikelen zoals sieraden, speelgoed, houtsnijwerk, tassen, serviesgoed, wierook en muziekinstrumenten. Textiel zoals theedoeken, zakdoeken, sjaals, kleden en draagdoeken.

Mocht u en bijeenkomst voor uw medewerkers willen organiseren, dan kunt u in de Wereldwinkel heerlijke wijn, vruchtensap, tapenade en andere producten kopen. Ook kunt u gebruik maken van cadeaubonnen van de Wereldwinkel vanaf €5 of kant en klare cadeaupakketten kopen.

Een product uit de Wereldwinkel is een cadeau met inhoud.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunt u een pakket samenstellen dat is toegesneden op uw bedrijf of organisatie en op uw budget.


Met vriendelijke groet,

Jopie Troost en Geke Middelkamp