STationsstraat 23, 3851 NA Ermelo

 TELEfoon: 0341 - 551747

Andere redenen om onze winkel te bezoeken zijn:

Geschenkenpakketten

Met ons assortiment kunt u verrassende geschenkpakketten samenstellen voor vrienden, zakelijke relaties of medewerkers. U kunt combinaties maken van voedselproducten, gebruiksartikelen en hebbedingetjes. Veel gevraagde geschenkenpakketten zijn onze gevarieerd gevulde voedselmanden, en de boeketten met theesmaken. Wij helpen u graag op pakket en verpakking samen te stellen.

Ook op andere manieren kan de Wereldwinkel u wellicht van dienst zijn. We kunnen de catering van een feest een wereldtintje geven met Fairtrade wijn of vruchtensap, met tapenades of andere voedselproducten. Een medewerkersbijeenkomst in de Wereldwinkel met de mogelijkheid om een Wereldwinkelgeschenk of cadeaubon te geven is een bijzonder alternatief voor een bedrijfsbijeenkomst.

Inzamelpunt gebruikt gereedschap

In de Wereldwinkel verzamelen we gebruikt gereedschap voor de stichting Gered Gereedschap in Nijkerk. Het gereedschap wordt gerenoveerd en verzonden naar zorgvuldig geselecteerde projecten in ontwikkelingslanden. Gereedschap voor de volgende werkzaamheden zijn welkom: timmeren, metselen, metaalbewerking, loodgieterswerk, autotechniek, naaien en elektra. Ook groot gereedschap zoals zaagtafels, aggregaten, generatoren, lasapparatuur en boormachines zijn bruikbaar. Gebruikt tuingereedschap zoals spaden en schoffels verzamelen we niet. Naast het gereedschap verzamelen we multiplex 18 mm, dat gebruikt wordt om de kisten voor verzending te maken, en oud metaal, dat verkocht wordt om van de opbrengst de verzendkosten te betalen.

Mocht het gereedschap te zwaar zijn om zelf te brengen, dan maken wij graag een afspraak om het bij u op te komen halen.