World Vision i.s.m. CreaCards

Vanaf 1 – Maart tot 12 – April verkoopt World Vision in samenwerking met CreaCards allerlei soorten handgemaakte kaarten, in de wereldwinkel van Ermelo. Kaarten in diverse stijlen en diverse categorieën. Te denken aan oa geboorte-, blanco-, kinder-, beterschaps- en felicitatiekaarten. De blanco kaarten hebben weer diverse thema’s als typisch mannenkaarten, voorjaars-, zomer-, herfst-, winter-, kerst-, dieren-, bloemenkaarten. Kortom: voldoende kaarten, voor elk wat wils en voor leuke prijs. De collectie kaarten is aangevuld met leuke cadeaudoosjes en pakketjes.

In deze tijd is het extra mooi om elkaar te bemoedigen, te verrassen en aan elkaar te denken. Daar waar bezoekjes niet altijd mogelijk zijn is een kaart een mooi gebaar.

Tevens steunt u met het kopen van een artikel World Vision. World Vision is een ontwikkelingshulporganisatie. Hun geloof en hun waarden motiveren hen om positieve en structurele verandering te brengen in de gebieden waarin ze werken. World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. Ze willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. Ze luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken ze aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.