Kerstpakketten

De dagen worden korter en we gaan weer naar het einde van het jaar. Tijd om na te gaan denken over eindejaars geschenken.

Bij Wereldwinkel Ermelo kunt u ook dit jaar weer terecht voor de mooiste cadeaus. En natuurlijk fairtrade en duurzaam. U vindt bij ons een uitgebreide keuze uit mooie producten die u eventueel kunt combineren met een cadeaubon.

Wilt u graag dat uw medewerkers, binnen een bepaald budget, hun eigen pakket samen kunnen stellen dan is het leuk om een kerstmarkt te organiseren.

Wij nemen u de organisatie graag uit handen.Wilt u meer informatie of een afspraak maken om e.e.a. eens vrijblijvend te bespreken, bel dan met Wereldwinkel Ermelo (0341 551747) óf Geke Middelkamp (0341 564742). Een email sturen naar info@wereldwinkelermelo.nl of langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

Wij en de mensen in de derde wereld rekenen op u!

Kerstpakketten duurzaam en fairtrade | Wereldwinkel Ermelo
Kerstpakket | Wereldwinkel Ermelo

Kerstpakketten

De dagen worden korter en we gaan weer naar het einde van het jaar. Tijd om na te gaan denken over eindejaars geschenken. Bij Wereldwinkel Ermelo kunt u ook dit jaar weer terecht voor de mooiste cadeaus. En natuurlijk fairtrade en duurzaam. U vindt bij ons een uitgebreide keuze uit mooie producten die u eventueel kunt combineren met een cadeaubon.

Wilt u graag dat uw medewerkers, binnen een bepaald budget, hun eigen pakket samen kunnen stellen dan is het leuk om een kerstmarkt te organiseren. Wij nemen u de organisatie graag uit handen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken om e.e.a. eens vrijblijvend te bespreken, bel dan met Wereldwinkel Ermelo (0341 551747) óf Geke Middelkamp (0341 564742). Een email sturen naar info@wereldwinkelermelo.nl of langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

Wij en de mensen in de derde wereld rekenen op u!

Kerstpakketten duurzaam en fairtrade | Wereldwinkel Ermelo